...στο σχολείο μας! Σερφάροντας στην σελίδα μας μπορείτε να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση καθώς και για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε φοιτητές, ενήλικες, επαγγελματίες και επιστήμονες από το 1987. Η φιλοσοφία μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας σε ότι αφορά τις σπουδές ξένων γλωσσών και επιμόρφωσης μέσα στα πλαίσια της διά βίου μάθησης και της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ταξίδι!

Τα Νέα μας

Οι γλώσσες που διδάσκονται στα λύκεια της ΕΕ

Τα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά παραμένουν οι πιο διαδεδομένες ξένες γλώσσες που διδάσκονται οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην ΕΕ, σύμφωνα με στοιχεία του 2012, που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat, με αφορμή την ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών.

Προσφορά σε μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου

Αγαπητοί μαθητές
Η συμμετοχή σας στη ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης μαθητικής εφημερίδας που θεσμοθέτησε η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σας δίνει το δικαίωμα να κερδίσετε 250,00 Ευρώ.

Θερινά Τμήματα Αγγλικών με διακοπές

Το Lord Byron School σας προτείνει Θερινά τμήματα Αγγλικών με διακοπές και πιστοποίηση επιπέδων B2 - C2, αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ, μόνο με 50 ώρες διδασκαλίας.

OK! Η ιστορία της πιο γνωστής Αμερικανικής έκφρασης!

Γενέθλια είχε, πριν λίγες μέρες, μια από τις πιο μικρές και πιο δημοφιλείς λέξεις του Αγγλικού - και όχι μόνο - λεξιλογίου.

Είπαν για μας

Always laugh when you can. It is cheap medicine.

Lord Byron