...στο σχολείο μας! Σερφάροντας στην σελίδα μας μπορείτε να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση καθώς και για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε φοιτητές, ενήλικες, επαγγελματίες και επιστήμονες από το 1987. Η φιλοσοφία μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας σε ότι αφορά τις σπουδές ξένων γλωσσών και επιμόρφωσης μέσα στα πλαίσια της διά βίου μάθησης και της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ταξίδι!

Τα Νέα μας

Θερινά Τμήματα Αγγλικών με διακοπές

Το Lord Byron School σας προτείνει Θερινά τμήματα Αγγλικών με διακοπές και πιστοποίηση επιπέδων B2 - C2, αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ, μόνο με 50 ώρες διδασκαλίας.

OK! Η ιστορία της πιο γνωστής Αμερικανικής έκφρασης!

Γενέθλια είχε, πριν λίγες μέρες, μια από τις πιο μικρές και πιο δημοφιλείς λέξεις του Αγγλικού - και όχι μόνο - λεξιλογίου.

Παλίνδρομες ή “καρκινικές” φράσεις σε ξένες γλώσσες!

Στα Lord Byron School of Languages αγαπάμε τις γλώσσες και σκοπός μας είναι να μεταδώσουμε την αγάπη αυτή σε όλους αυτούς που βρίσκονται κοντά μας! Αγαπάμε τις λέξεις και τις εκφράσεις, το νόημα και τα μηνύματα που κρύβουν, σε κάθε γλώσσα!

Ο πιο πολύγλωσσος άνθρωπος στην Ευρώπη… είναι Έλληνας!

Ονομάζεται Ιωάννης Οικονόμου, γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1964, και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι ο πιο πολύγλωσσος άνθρωπος της Ευρώπης.

Είπαν για μας

Always laugh when you can. It is cheap medicine.

Lord Byron