Δωρεάν μαθήματα Αγγλικής γλώσσας για: 

  • Ανέργους

     

  • Mέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων

     

 

Το Lord Byron School of Languages με εμπειρία στη διδασκαλία των αγγλικών από το 1987 συμμετέχει για τρίτο ακαδημαϊκό έτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ και  ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων Αγγλικών,  σε συνεργασία με την Gnosis Assesment και την Gatehouse Awards.

 

Με την ολοκλήρωση  του τρίμηνου κύκλου μαθημάτων, δίνεται η δυνατότητα στους δικαιούχους, να συμμετέχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από τον ΑΣΕΠ, Πιστοποιητικού Αγγλικής Γλώσσας για τα επίπεδα Β2, C1 & C2, TIE (Test of Interctive English).

 

Το δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων 3μηνης διάρκειας ολιγομελών τμημάτων με διδασκαλία από πιστοποιημένους, έμπειρους καθηγητές του σχολείου μας για όλη τη διάρκεια, του προγράμματος σπουδών.
  • Χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεκατάρτισης για 150 ώρες θεωρίας και εξάσκησης στη γραμματική και στο λεξιλόγιο, κάτω από την επίβλέψη του καθηγητή.
  • ΔΩΡΕΑΝ επανεξετάση σε περίπτωση μη επίτευξης του επιθυμητού στόχου σε ένα από τα δύο μέρη της εξέτασης (Προφορικά ή Γραπτά).

 

Επιπρόσθετη προσφορά του σχολείου μας προς τους τους ενδιαφερόμενους του προγράμματος: συμμετοχή σε τεστ κεκτημένων γνώσεων διάρκειας 1 ώρας και 10 λεπτών, που συνοδεύεται με σχόλια και παρατηρήσεις από εκπαιδευτικό σύμβουλο του Lord Byron.

 

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα στη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσει μαζί σας η συντονίστρια του προγράμματος.

 

 

Δείτε τα Αποτελέσματα των Σπουδαστών μας ΕΔΩ.Image CAPTCHA