Παρουσίαση του Lord Byron – TOLES Advanced στα μέλη της ELSA (European Law Students’ Association) Thessaloniki.

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ενημερωτική συνάντηση για τις εξετάσεις TOLES – Advanced στο ισόγειο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ στην αίθουσα Τυπογραφείου για τους φοιτητές μέλη του ELSA – The European Law Students’ Association.

Μίλησε για τις εξετάσεις TOLES Advanced – Lord Byron, 
ο Δρ. Βίκτωρ Τσιλώνης, Εισηγητής και Διευθυντής του προγράμματος, μετά από μία σύντομη παρουσίαση της ιστορίας και των δραστηριοτήτων του Κ.Ξ.Γ. Lord Byron από τον κ. Harry Nikolaides, Ιδρυτή – Διευθυντή.Στο τέλος της παρουσίασης έγινε εκτενής συζήτηση για τα πλεονεκτήματα των εξετάσεων και απαντήθηκαν μια σειρά από ερωτήσεις και από τους δύο παρουσιαστές.

Το Lord Byron School είναι το μόνο Πιστοποιημέο Εκπαιδευτήριο Κ. Ξ. Γ. για την διδασκαλία και την διενέργεια εξετάσεων TOLES στη Βόρεια Ελλάδα.

Το πρώτο τμήμα δικηγόρων Lord Byron TOLES – Advanced ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του και έχoυν προγραμματιστεί οι εξετάσεις για την Κυριακή 7 Απριλίου.

Ευχαριστούμε πραγματικά όλους τους συμμετέχοντες στη παρουσίαση, για το ενδιαφέρον τους και ιδιαίτερα τον κο Βασίλειο Βούρα, Πρόεδρο του ELSA Θεσσαλονίκης και την κα Εύα Τσιφτσή, Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνη Σεμιναρίων και Συνεδρίων.

Θα ακολουθήσουν μία σειρά από παρουσιάσεις και τον Απρίλιο για τις οποίες θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *